Προσκαλέστε φίλους σας στο 123Deal.gr και κερδίστε δωρεάν συμμετοχές
Πεσ το σε φιλουσ
Πληκτρολογήστε το email του φίλου σας
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Παρακολουθήστε μας στο Google +
Καλύτερες Βαθμολογίες
nikosgeo
10
zikosdog
10
antriasm
10
ekaftakis
9.7
chkavous
9.7
Δείτε όλες τις βαθμολογίες χρηστών

Δημοπρασίες προσφορών - Νότιο Αιγαίο

Εδώ θα δείτε όλες τις δημοπρασίες καλύτερων προσφορών στην περιοχή Νοτίου Αιγαίου. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις αγγελίες για εύρεση προσφορών που αφορούν διάφορες υπηρεσίες ή προϊόντα στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι δημοπρασίες γίνονται για κάθε είδους υπηρεσία ή προϊόν. Συγκεκριμένα η προσφορά αφορά ειδικούς όπως τεχνικούς, δασκάλους, υδραυλικούς, μουσικούς και άλλους. Θα γίνονται δεκτές μόνο προσφορές από χρήστες που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίου Αιγαίου.

Το 123Deal έχει ως σκοπό να φέρει σε επικοινωνία χρήστες που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες ή προϊόντα με χρήστες που ψάχνουν αυτές τις υπηρεσίες ή προϊόντα. Στόχος είναι να βρίσκουν οι δημιουργοί δημοπρασίας προσφορών τις καλύτερες προσφορές για υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχουν. Επίσης στόχος του 123Deal.gr είναι να βρίσκει στους χρήστες εύκολα και εντελώς δωρεάν κάποιον που να τους παρέχει υπηρεσίες ή προϊόντα που επιθυμούν.

Εάν επιθυμείτε να βρείτε προσφορές για υπηρεσίες ή προϊόντα που παρέχετε, αρκεί μόνο να κάνετε δημιουργία δημοπρασίας προσφορών. Εάν ψάχνετε κάποιον να σας παρέχει μια από τις παρακάτω υπηρεσίες ή θέλετε να αγοράσετε ένα από τα παρακάτω προϊόντα αρκεί να έχετε ενεργό λογαριασμό και να κάνετε την καλύτερη για τον δημιουργό προσφορά.
Ταξινόμηση: Νεότερα πρώτα , Κατηγορία (Α - Ω)
Σχόλια για Δημοπρασία προσφορών
Τοποθεσία Δημοπρασίας προσφορών - (Τήνου - Νότιο Αιγαίο)
Εικόνα / Ήχος
Κοινoποιήστε τη δημοπρασία καλύτερων προσφορών στο Facebook
Κοινoποιήστε τη Δημοπρασία καλύτερων προσφορών στο Google Plus
Περιοχή Δημοπρασίας
Τήνου - Νότιο Αιγαίο
Ελάχιστη τιμή προσφοράς50,00 €
(Τιμή ανά ώρα)
Δεν έχουν γίνει προσφορές
 
Ξεκίνησε στις
23-06-2015 19:44